lyckat möte = mat + miljö + service + aktiviteter + hjärta

Kullahalvön är synonymt med aktiviteter. Vill du drakflyga, dyka, surfa, klättra, ja då har du kommit till rätt ställe. Vi samarbetar med de lokala sportskolorna och guiderna för att ge er en riktigt häftig upplevelse.

Kullahalvön är också synonymt med gastronomi. Här ligger några av Sveriges toppkrogar och bäst rankade matproducenter. Vi har exempelvis själva utvecklat Höganäs Saluhall som har blivit ett mat-mecca för hela Skandinavien. Kort sagt, ni kommer inte bli besvikna på er gastronomiska upplevelse.

Vi tror att ett lyckat affärsmöte är inte mindre resultatet av en lyckad planering. Själva affärsbiten planerar ni nog bäst själva, men resten hjälper vi er gärna att få kreativt, smakrikt och minnesvärt.

Grand Hôtel har lokaler lämpliga för konferenser upp till 75 deltagare.
Men våra lokaler stannar inte vid Grand Hôtel. På Höganäs Saluhall finns plats för upp till 200 deltagare och genom att samarbeta med traktens hotell så burkar vi även lösa boende för alla. 

Erbjudande!

Konferens i natursköna Mölle & Kullaberg

Passa på att boka er konferens i Mölle före den 15 december så bjuder vi på konferenslokalen.

Julbord kan bokas på Grand Hôtel (minimum 30 personer) eller så kan ni avnjuta det under December månad på Höganäs Saluhall med Julshow och boende på Grand Hôtel.

 

       Grand Hôtel i Mölle är medlemmar i skånska möten.

 

Walk-n-talk

Ibland kan det vara effektivare att mötas utanför kontorsmiljön om så bara
för några timmar. Flytta kontoret till berget & havet och kom till oss för att
njuta av livets goda på en dagskonferens i Mölle.

I dagskonferenspaketet ingår:

• Konferenslokal
• Förmiddagskaffe
• Lunch
• Eftermiddagskaffe
• Härliga promenader

Från 530 kr/person exkl. moms

 

Att uppleva Kullaberg


Bryt av mötet på ett drastiskt, vackert och gott sätt. Vi samlas vid röken i Mölle hamn och provar nyfångad alldeles nyss rökt sill, makrill och lax. Vet du inte vad ordet gott är så kommer du upptäcka att det här är definitionen.
— David Mill · Grand Hôtel