BOKA DITT RUM HÄR!

Här kan du söka och boka rum, men om du behöver extrabäddar eller inte finner något ledigt så prova att kontakta oss direkt här. 

Grand Hôtel byggdes 1910 och har under åren löpande renoverats. De senaste åren har vi byggt om och slagit ihop rum till större rum och några riktiga sviter. Varje rum har med åren fått sin inredningsstil och personlighet. Grand Hôtel består av tre byggnader inom några hundra meters radie.

huvudbyggnad 

Här finns den grandiosa Tornsviten med tre franska balkonger & Grandsviten med terass i söderläge, båda rummen med allt som ger det där extra på vistelsen.

Totalt finns det 22 rum att välja mellan.

 

olympia 

Grand Hôtel Olympia erbjuder en stilla och rofylld mijlö, med vackra Kullaberg i bakgrunden. 

Grand Olympia ligger 200 meter norr om Grands huvudbyggnad. De flesta rummen har balkong och några med utsikt till Kullaberg och havet. 

Totalt finns 23 rum.

Bastun på Olympia förbokas.

lilla annexet 

I Lilla Annexet finner ni ett lite enklare boende med tvättställ på de sex rummen och wc och dusch korridoren. Fyra av rummen med utsikt över hav, hamn och by.

 

Grand Frukost – med ekologiskt the, nybakt bröd från saluhallen, juicer och frukt och smakrika pålägg från Höganäs Delikatess Original.