Eva Dahlberg
VD
Vi värnar om hotellets atmosfär. I väggarna sitter över 100 års badliv och gäster från hela världen har passerat receptionen med olika öden. Hotellet har stått emot världskrig och stormar, byråkrater och skatteverk, och har hela tiden välkomnat vardag som fest. Min familj förvaltar ett arv som jag hoppas ska vara starkt nog att överleva minst 100 år till.
DAVID MILL
CHEF DE CUISINE
Många tror att en kock är fixerad vid mat, att det är allt vi tänker på och bryr oss om. Och de har ju onekligen rätt i det. Mat är ju så kul. Mat gör människor glada, nyfikna och ibland häpna. Så jag vet inte riktigt om det är maten jag gillar eller effekten av den, eller kanske både och.
JACOB BLOM
HOVMÄSTARe
Vi är nog lite som en italiensk familj. Vi älskar mat och vin i alla dess former under festliga omständigheter med våra vänner. När jag växte upp var det morfar som skötte hotellet. Han var den första som skolade in mig i branschen och lärde mig att servera och röra i grytorna. Det var en bra skola. Passionen för mat och gäster fanns då, och finns i högsta grad idag.
Fint BESÖK I MÖLLE
H.K.H. Kronprinsessan Victoria och H.K.H Prins Daniel åt lunch
på Grand Hôtel i november 2018 · Tack för ett väldigt trevligt besök!
Vi söker personal
Vi söker ofta efter förstärkning. Skicka gärna in ditt CV med en personlig beskrivning av dig själv och vilken tjänst du helst är intresserad av (servis, frukost, kiosk).
Skicka ett mejl till Jacob Blom på jb@grand-molle.se.
Intresserad av reception eller kock? Maila info@grand-molle.se
Maila oss gärna om frågor, synpunkter eller önskemål!
info@grand-molle.se