Mat ska vara kul

Och gott. Överraska med former och smaker. Blända med färger och prakt. Ta oss på en inre resa. Långt bort eller väldigt nära. För länge sedan eller här och just nu.

Som de flesta moderna kök arbetar vi gärna med råvaror som kommer från trakten. Vi tycker att det ger mer smak och närvaro. Texturer känns hela och friska och maten får en fräschör som väcker aptit. Allt kan vi inte finna runt kvarteret, men faktiskt oväntat mycket. Vårt skafferi finner du i skogen och vid åkrarna på Kullahalvön. Och våra inspiratörer är ofta människor som

producerar råvarorna. En del recept gör vi till och med gemensamt med dem och då känns det som vi gått hela vägen till genuin mat. God mat är dock inte allt. En härlig middag består också av en speciell miljö, personlig service och ett dryckesval som ackompanjerar maten och sällskapet.

Men vår stolthet är nog stämningen här. Det är inte så fint i kanten utan mer varmt, genuint och trevligt. Vi vill att våra gäster ska känna sig hemma och att de kan vara sig själva. Då blir stämningen som bäst.


        – Eva Dahlberg & David Mill