HIMMALAVAT JULBORD

Välkommen till vårt hemlagade Julbord i Saluhallen 30/11-22/12 onsdagar-lördagar, 525:-.
Eller varför inte bo över – Jul-bord och boende i dubbelrum på Grand Hôtel i Mölle fr. 995:-

Från den 29 november till den 22 december serveras ett stort och generöst julbord med alla smaker från Kullabygden. Här möts du av ett rustikt hemlagat julbord med många sillsorter, härliga charkuterier och ett dignande gottebord som får stor som liten att älska julen. onsdagar-lördagar, 525:-

Eller varför inte bo över – Julbord och boende i dubbelrum på Grand Hôtel i Mölle med vår Grandiosa frukostbuffe fr. 995:- pp

JULBORD MED FULL SHOW

Julshow på Saluhallen – här möter ni Matthias Holmgren, tidigare sångare i Barbados, känd från Melodifestivalen och Fame Factory och tillsammans med Show Sisters skapas en magiskt julig atmosfär med en väldigt blandad repertoar. Julbord och show den 5/12 & 6/12 samt 12/12 & 13/12. Julbord och Show 745:-.

Namnlöst.png

Julbord + show + boende i dubbelrum på Grand Hôtel i Mölle fr. 1.195:-

För mer information eller bokning, ring oss gärna på +46  42  36 22 30 eller kontakta oss på formuläret nedan.