Never Stop Lovin - skylt vid Bräcke Mölla.

Grand Hôtel har länge en tradition av fester och bröllop. Människor kommer från när och fjärran för att njuta av den speciella stämningen som Grand och Mölle erbjuder.

Hotellet håller bröllop och fest med upp till 400 bröllopsgäster och vi ordnar mer än gärna mat, program och aktiviteter under flera dagar för gästerna.

På Grand Hôtel har vi förmånen att vara näst intill fullbokade vad gäller bröllop i år. Vi har därför bestämt oss för att öppna upp Höganäs Saluhall och Mölle Brandstation för fest och bröllop.


HÖGANÄS SALUHALL

Höganäs Saluhall kan hålla upp till 200 glada själar men också lite mindre, ca 20-40 lyckliga i vår festvåning. Se saluhallens hemsida.

 
 
Dear Eva, Dear David,
You did it again! We have waited to receive the comments from all our friends and guests before writing these few lines to you. The conclusion is unanimous: ”the best dinner ever”. We think it¨s absolutely right. Special praise for the bouillabaisse, the way you presented and served it, not to talk about the taste. We would like to thank you both for the magic evening. A real surprise indeed! It was lot’s of fun!
— Claes & Belia
Kära Eva, David & hela Grandgänget
Med tanke på att jag gått och sett fram emot att fira bröllop på Grand i över 30 år så tyckte jag att vi lyckades hyfsat med att leva upp till förväntningarna. Det har sagts förut men det tål att upprepas - när Mölle är som bäst är Mölle helt enkelt bäst! Och Grand är bäst i Mölle vilket gör Grand till bäst i världen - så enkelt är det. Tack för ännu ett spektakel! Ännu en kärleksfest, ännu ett drömparty. One love
— Sixten & Joanna
Ett stort tack till Eva & alla er andra som var med och bidrog till ett fantastiskt bröllop - ni gjorde verkligen vår dag sagolik! Förberedelserna, maten, vinet & miljön - allt blev så mycket bättre än vad vi någonsin vågat drömma om!
Vi ser framemot att fira kommande bröllopsdagar hos er i Mölle!
Tusen tack för ALLT!
— Tina & Johan
 

vi skräddarsyr inte klänningar

Men gärna bröllop. Så hör gärna av er till oss för liten som stor fest. Det enda vi kan lova är att det kommer bli något alldeles extra.
Klicka på knappen nedan så tar vi kontakt med er inom kort.